de Duocheque

 

Wat is een Duocheque?

De Duocheque is een waardebon waarmee u uw partner gratis meeneemt op hotel.

 

Hoe kan dit aan deze voordeelprijs?

Alle genoemde aanbiedingen zijn gebaseerd op nettoprijzen, afgegeven door de hoteliers.

 

Leg me nog eens uit wat ik dan in het hotel betaal?

Indien u in het bezit bent van een Duocheque, dan betaalt u de prijs voor 1 persoon in het hotel, wat dezelfde prijs is die vermeld staat bij elk arrangement.

 

Wat is de prijs van de Duocheque?

De prijs van een Duocheque is momenteel 29,95 € per stuk. Indien u in het bezit bent van een klantencode, dan geniet u van een nog voordeelprijs.

 

Hoe kom ik in het bezit van een klantencode?

Van zodra u éénmalig een Duocheque bij ons hebt aangekocht, kunt u uw klantencode aanvragen.

 

Welke voordelen heb ik met mijn klantencode?

U kunt steeds aan uiterst voordelige prijzen de Duocheques bestellen. Deze prijs kunt u het best opvragen via mail.

 

Wat kan de hotelier nog meer aanrekenen?

De hotelier zal u ook de dranken aanrekenen en de eventuele zaken die u aankoopt in het hotel en die niet vermeld staan op het Duocheque-arangement. Eventueel ook de toeristenbelasting.
OPGELET : de hotelier mag bij uw reservatie en ter garantie uw creditcardgegevens opvragen.

 

Tot wanneer is de Duocheque geldig?

De Duocheques zijn meestal 12 maanden geldig. U kunt steeds de actuele vervaldatum opvragen via mail.

 

Zijn er bepaalde dagen of periodes uitgesloten?

Bij elk Duocheque arrangement staat vermeld wanneer het arrangement geldig is. Bij sommige hotels kunt u enkel reserveren tijdens de weekends, andere niet op feestdagen, etc.

 

Kan ik mijn Duocheque verlengen?

Ja dat kan. Het tarief hiervoor bedraagt € 5. U kunt uw Duocheque verlengen door deze ingevuld op te sturen naar: Interact Network - Postbus 5 - 8300 Knokke-Heist samen met het bovenvermelde bedrag. U ontvangt uw nieuwe Duocheque binnen 10 werkdagen weer thuis.

 

Wijzigingen?

Interact Network is niet verantwoordelijk voor tussentijdse wijzigingen bij de hotels/arrangementen. U dient steeds onze webpagina's te controleren bij uw reservering.

 

Ik heb nog andere vragen ?

U kunt al uw vragen sturen naar ons per mail. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

 

 

 

de One Night Cheque

 

 

Hoe kom ik in het bezit van een "One Night Cheque®"?

U kunt de One Night cheque bestellen via onze website of via acties in de media. Eén "One Night Cheque" is steeds geldig voor 2 personen.

 

Wanneer ontvang ik de "One Night Cheque"?

Van zodra wij uw bestelformulier en het bedrag van € 10 x het aantal aangevraagde cheques hebben ontvangen, sturen wij u de "One Night Cheque(s)". Deze cheque(s) heeft een waarde van 10 euro en wordt in vermindering gebracht op de overnachtingsprijs van € 68. Dus u betaalt per overnachting voor 2 personen een voorschot van € 10 en € 58 in het hotel. U kunt per overnachting, per kamer slechts 1 One Night Cheque inleveren.

 

Hoe en wanneer maak ik mijn reservering?

Nadat u van ons uw "One Night Cheque" en bijhorende hotelfolder hebt ontvangen, dient u rechtstreeks in het hotel te reserveren.
OPGELET : de hotelier mag bij uw reservatie en ter garantie uw creditcardgegevens opvragen.

 

Kan ik als alleenstaande gebruik maken van deze cheque?

De prijs van € 34 per persoon per overnachting is gebaseerd op een bezetting van 2 personen per kamer. Er wordt een toeslag gevraagd voor een éénpersoonskamer. De prijs van die toeslag varieert van hotel tot hotel en dient nagevraagd te worden bij uw telefonische reservatie. Bij de meeste hotels is de prijs van een éénpersoonskamer gelijk aan die van een tweepersoonskamer indien u reserveert met de One Night Cheque.

 

Welk document heb ik nodig bij het inchecken in het hotel?

De "One Night Cheque" bestaat uit 3 bladen waarvan u blad 1 dient op te sturen naar het hotel na uw telefonische reservering/of reservering per mail en blad 3 dient af te geven bij uw aankomst in het hotel. Blad 2 dient u terug te sturen naar Partners Promotions om uw reservering te bevestigen. Indien u op korte termijn reserveert, kunt u in overleg met de hotelier blad 1 en 3 meenemen naar het hotel.

 

Zijn er verder nog kosten?

Nee, verder hoeft u niets te betalen en hebt u ook geen andere verplichtingen in het hotel. De toeristentaks/servicetaks is nooit inbegrepen in de prijs.

 

Kan de hotelier me verplichten om een lunch of diner in het hotel te nemen?

Nee, bij onze formule is het ontbijt steeds inbegrepen. U mag natuurlijk in het hotel eten maar het hoeft niet!!!!

 

Kan ik voor meerdere nachten of meerdere personen reserveren?

Ja, stort per gewenste nacht de € 10 voorschot. Bij de mededeling op uw overschrijving vult u in : ..... (het aantal) x One Night Cheques. Let wel : u kunt slechts 1 cheque per overnachting voor 2 personen indienen.

 

Ik wil 3 nachten verblijven in het hotel van mijn keuze, is het correct indien ik dan 30 euro stort als voorschot?

Ja, indien u 3 nachten wenst te verblijven in een hotel, dan stort u 30 euro en krijgt u van Partners Promotions 3 cheques toegestuurd.

 

Moet ik dan de 3 nachten in één en hetzelfde hotel reserveren?

Nee, u bent vrij om met deze cheques in hetzelfde of in verschillende hotels te reserveren. Daar de cheque niet op naam staat, mag je ook een cheque bijeensparen voor familie of vrienden.

 

Een klein rekensommetje: ik wens 2 nachten te verblijven in Ostendhotel en ik wens 1 nacht cado te schenken aan mijn ouders voor een overnachting in het Mercure hotel in Ludenscheid. Wat moet ik doen?

U stort € 30 met mededeling "3 x One Night Cheque". Binnen de 10 werkdagen ontvangt u de 3 One Night Cheques® waarvan u er een cadeau doet aan uw ouders.

 

Wat betalen wij en mijn ouders dan in het hotel?

U betaalt voor 2 hotelovernachtingen in het Ostendhotel, mits afgifte van 2 One Night Cheques® nog 2 x € 58 = € 116. Uw ouders betalen voor 1 hotelovernachting, mits afgifte van 1 One Night Cheque® nog € 58.

 

Kan ik mijn One Night Cheque(s) na de vervaldatum verlengen?

Ja dat kan! Het tarief hiervoor bedraagt € 5. U kunt uw cheque(s) verlengen door deze ingevuld op te sturen naar: Interact Network - Postbus 5 - 8300 Knokke-Heist samen met het bovenvermelde bedrag. U ontvangt uw nieuwe One Night Cheque(s) binnen 10 werkdagen weer thuis.

 

Wijzigingen?

Interact Network is niet verantwoordelijk voor tussentijdse wijzigingen bij de hotels/arrangementen. U dient steeds onze webpagina's te controleren bij uw reservering.

 

Ik heb nog andere vragen ?

U kunt al uw vragen sturen naar ons per mail. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord.


U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op:

Nederland: +31 631943273
België: +32 493148010

E-MAILADRES:
info@duocheque.com

Ons nieuwe bankrekeningnummer NL35RABO 0347 5656 54
BIC/SWIFT RABONL2U
Ons nieuwe postadres: Postbus 5, 8300 Knokke-Heist